Spaans leren - Cursus Spaans

 

Cursus Spaans

Er zijn veel manieren om Spaans te leren, er zijn allerlei soorten cursussen. Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet.

Lees meer...

Online cursus Spaans

Een overzicht van de mogelijkheden voor een online cursus Spaans. Sommige van deze online cursussen Spaans zijn gratis of gedeeltelijk gratis.

Lees meer...

Spaans leren in Spanje

Bij onderstaande cursussen verblijft u in Spanje, soms kan dat in een gastgezin, of op een locatie van de school, soms in een hotel. De cursussen zijn vaak behoorlijk intensief, maar u leert snel Spaans. Bovendien kunt u direct praktijkgericht oefenen. Cursisten komen vaak uit verschillende landen en de voertaal is dan ook gewoon Spaans, met af en toe als het echt niet anders kan een beetje Engels er tussendoor. Het is wellicht geen handige keuze voor mensen met weinig taalgevoel, maar het zeker leuk om te doen.

Lees meer...

Spaans leren in Zuid Amerika

Bij onderstaande cursussen verblijft u in Zuid Amerika, soms kan dat in een gastgezin, of op een locatie van de school, soms in een hotel. De cursussen zijn vaak behoorlijk intensief, maar u leert snel Spaans. Bovendien kunt u direct praktijkgericht oefenen. Cursisten komen vaak uit verschillende landen en de voertaal is dan ook gewoon Spaans, met af en toe als het echt niet anders kan een beetje Engels er tussendoor. Het is wellicht geen handige keuze voor mensen met weinig taalgevoel, maar het zeker leuk om te doen.

Lees meer...

Gratis Spaans leren

Er zijn ook talenscholen die gratis een cursus Spaans aanbieden. In sommige gevallen is een deel van de cursus gratis en betaalt u na het volgen daarvan wel voor het vervolgtraject. Gratis Spaans leren gaat doorgaans via een online cursus.

Lees meer...

Snel Spaans leren

Echt snel Spaans leren doet u het beste tijdens een intensieve cursus in Spanje of een ander Spaanstalig land. Heeft u die mogelijkheid niet maar moet u snel Spaans leren of wilt u zich verstaanbaar kunnen maken tijdens uw vakantie in Spanje, leer dan Spaans via een daar speciaal voor gemaakte luistercursus.

Lees meer...

Spaans voor beginners

Veel van de cursussen op deze website zijn voor beginners, het is raadzaam ook de andere pagina's te bekijken. U kunt zelf spaans leren via online cursussen, boeken met dvd's erbij (kijk onder zelfstudie), en alle instituten in het buitenland hebben cursussen Spaans voor beginners.

Lees meer...

Spaanse zinnen en woorden

Makkelijke en op een leuke manier Spaanse zinnen en Spaanse woorden leren?

Lees meer...

Zelfstudie Spaans

Een prima manier voor zelfstudie Spaans is door middel van een schriftelijke cursus Spaans... Een groot voordeel van de schriftelijke cursussen is dat u als u dat wilt niet de gehele cursus in een keer hoeft te betalen.

Lees meer...

Spaans leren in Spanje