Spaans leren - Cursus Spaans

 

DELE examen

De DELE-diploma´s zijn de officiële diploma´s die aangeven op welk niveau men de Spaanse taal beheerst en zij worden door het Instituto Cervantes verstrekt in opdracht van het Spaanse Ministerie van Onderwijs en Wetenschap.

De examens bestaan uit vijf onderdelen, te weten begrijpend lezen, schrijfvaardigheid, luistervaardigheid, grammatica en woordenkennis.

Spaans voor beginners

Diploma Spaans beginners (Nivel Inicial) geeft de taalvaardigheid aan die nodig is om zich in de meest gebruikelijke situaties van het dagelijkse leven te redden. Men begrijpt voldoende en kan adequaat reageren; daarnaast is men in staat wensen en behoeften uit te drukken op een basisniveau.

 

 

Spaans voor halfgevorderden

Diploma Spaans halfgevorderden (Nivel Intermedio) geeft de taalvaardigheid aan die nodig is om zich te redden in reguliere situaties van het dagelijkse leven en om in normale omstandigheden te kunnen communiceren waarbij geen specialisatie van de taal wordt vereist.

Spaans voor gevorderden

Diploma Spaans gevorderden (Nivel Superior) geeft de taalvaardigheid aan die nodig is om zich te kunnen redden in situaties die een hogere specialisatie van de taal vereisen waarbij men zich kennis van de culturele gewoontes via de Spaanse taal eigen maakt.

Meer info: www.dele.org

Spaans leren in Spanje