Spaans leren - Cursus Spaans

 

Vertaalbureau Spaans

Er zijn veel vertaalbureau's in Nederland. Zij zijn tussenpersoon in vertaalwerk, waaronder ook Spaans. Zij nemen u het werk uit handen om een geschikte vertaler Spaans voor u te vinden. U kunt zowel particulier als bedrijfsmatig bij een vertaalbureau terecht.

Vertaalbureau Spaans Perfect

Vertaalbureau Spaans Perfect behoort tot de selecte groep NEN-EN-15038 gecertificeerde vertaalbureaus. Het toegewijde team Spaanse vertalers vertaalt elke week voor uiteenlopende organisaties diverse soorten teksten: van juridische documenten en technische handleidingen tot marketingteksten en medische bijsluiters. En altijd hebben wij als doel de boodschap in de Spaanse vertaling voor onze relaties helder en met gevoel over te brengen. Meer info: www.spaansperfect.nl

 

 

The Languagelab

The Languagelab is een professioneel vertaalbureau dat eersteklas vertalingen biedt aan organisaties in zowel binnen- en buitenland. Men kan bij The Languagelab terecht voor allerlei vertaalklussen zoals juridische vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen en ICT vertalingen in vele verschillende talencombinaties.
Meer info: www.languagelab.nl

 


Zoekt u een vertaalbureau Spaans, klik op de volgende link: www.allevertaalbureaus.nl

Spaans leren in Spanje